ردیاب خودرو

مواجه با سارقان خودرو

android, avl, fleet, gps, teltonika, آلزایمر, آندروید, ایران_ردیاب, تلتونیکا, جی پی اس, جی_پی_اس, خودرو, ردیاب, ردیاب_خودرو, ردیابی, کانتینر, کودک, موبایل, موبایل یاب, ناوگان

مواجه با سارقان خودرو

دلیلی برای اضطراب بیش از حد در هنگام سرقت وجود ندارد. در سرقتی که اتفاق افتاد، اگر خودرو به ردیاب جی پی اس مجهز بود، صاحب‌خودرو دچار اضطراب و تصمیم‌گیری عجولانه نمی‌شود
مهران مجیری

مهران مجیری

عکس‌العمل درست هنگام مواجه با سارقان خودرو

عکس‌العمل درست هنگام مواجهه با سارقی که در حال دزدیدن وسیله‌ی نقلیه‌مان است چه می‌تواند باشد؟ شاید شما نیز با چنین صحنه‌هایی روبرو شوید که ناگهان سارق را در حال دزدیدن موتورسیکلت یا خودروی خود ببینید. در چنین شرایطی هیچ‌گاه اقدامی انجام ندهید که احتمال خطر جانی و آسیب‌دیدگی شما بالا باشد و از نزدیک شدن به سارق و گلاویز شدن با او خودداری کنید. زیرا در چنین لحظاتی احتمال آن که شما یا سارق به شکل عاقلانه رفتار کنید بسیار کم است و ریسک بالایی دارد. معضل سرقت خودرو از جمله مسائلی است که تنها به کشور ایران مربوط نمی‌شود بلکه کشورهای دیگر نیز با سارقان حرفه‌ای روبرو هستند. در ادامه به چند راه‌کار درست اشاره می‌کنیم.  
تصور این که میزان سرقت اتومبیل در ایران نسبت به سال‌های اخیر افزایش پیدا نموده بسیار نگران‌کننده است اما این نگرانی تنها برای مردم ایران نیست. طبق مطالعات انجام شده سایر کشورها نیز با افزایش نگران‌کننده‌ی سرقت خودرو مواجه هستند. به‌طور مثال در کشور مالزی و در شهر کوالالامپور در سال ۲۰۱۸ تعداد ۳۵۹۵۳ مورد سرقت وسایل نقلیه صورت گرفته است. از این میان ۲۶۷۷۹ مورد مربوط به موتورسیکلت و ۷۴۱۳ مورد مربوط به سرقت خودرو و ۱۷۴۱ مورد نیز مربوط به خودروهای سنگین گزارش شده است.

گاهی یک بی‌دقتی به ظاهر کوچک، تبعات سنگین و جبران‌ناپذیری بر افراد و خانواده‌ها به‌جا می‌گذارد. به گزارش خبرگزاری فارس در استان البرز، بی‌دقتی یک راننده‌ی پراید هنگام پیاده شدن از خودرو، موجب مرگ وی شده است. این راننده مانند بسیاری دیگر از رانندگان بی‌احتیاط، هنگام خرید روزنامه از یک دکه‌ی روزنامه‌فروشی بدون آنکه خودرو را خاموش و درب‌های آن‌را قفل نماید، از خودرو پیاده می‌شود. این سهل‌انگاری راننده موجب فرصت‌طلبی یک رهگذر شده است. سارق سریعاً داخل خودرو شده و حرکت می‌کند. صاحب خودرو با دیدن این صحنه، دست به عمل خطرناک و مرگباری می‌زند. وی خود را به درب سمت راست آویزان می‌کند تا سارق را از عمل خود منصرف نماید. اما عموماً سارقان برای آنکه از مهلکه فرار کنند به نتایج اعمال خود توجهی ندارند. این سارق با حرکات مارپیچ و با سرعت بالا سعی نمود تا صاحب خودرو را به زمین پرتاب کند و این اقدام موجب آسیب شدید صاحب خودرو و نهایتاً مرگ وی گردید. هرچند با پیگیری‌های پلیس آگاهی سارقِ یا همان قاتل دستگیر شده و به مقامات جهت پیگیری پرونده تحویل داده شده است اما اتفاقاتی از این دست تاثیر شدید بر بازماندگان مالباخته و خانواده‌هایشان می‌گذارد. 

3 اقدام مهم برای مقابله با افزایش معضل سرقت خودرو در کشور مالزی

  • افزایش آگاهی عمومی برای جلوگیری از سرقت خودرو

بر این اساس مسئولان کشور مالزی جهت رفع این معضل تمهیداتی را در نظر گرفته‌اند. یکی از این اقدامات آگاهی عمومی درباره‌ی امنیت خودرو‌ها است. از نظر صاحب‌نظران این کشور، کلید مبارزه با موارد سرقت وسایل خودرو آگاهی عمومی می‌باشد. مردم و صاحبان خودروها اگر تمام موارد امنیتی را رعایت کنند و بی‌دقتی را کنار بگذارند به میزان زیادی از موارد سرقتی می‌کاهند.

  • افزایش آگاهی کارمندان پلیس نسبت به راه و روش جدید سارقان خودرو

در سطح دیگر مسئولان این کشور به وظایف پلیس در حل این مسئله پرداختند. آن‌ها برای پرسنل و کارمندان پلیس دوره‌های آموزشی برای یادگیری آخرین روش‌های به‌کار رفته توسط سارقان اتومبیل را آموزش می‌دهند. زیرا ماهیت سرقت نسبت به گذشته کاملاً تغییر نموده است و مأموران پلیس باید آموزش‌های لازم را بگذرانند. 

  • نظارت و جلوگیری از فروش ابزارهای مشکوک توسط فروشندگان 

یکی دیگر از اقدامات پلیس کشور مالزی در کنترل و نظارت فروشگاه‌ها می‌باشد. در حال حاضر مجرمان از ابزارهای زیادی می‌توانند برای دست‌یابی به اهداف خود استفاده کنند که در گذشته وجود نداشته است. به‌علاوه هم‌اکنون مجرمان و سارقان می‌توانند به‌راحتی با وسایل نقلیه سرقتی از محل سرقت دور شوند. بنابراین اداره‌ی پلیس کوالالامپور تصمیم گرفته است که بیشتر از گذشته بر فروشگاه‌هایی که چنین ابزارهای مشکوک که قادر به باز کردن درب‌های خودرو هستند یا می‌توانند وسیله‌ی نقلیه را بدون کلید روشن کنند نظارت بیشتری داشته باشند. 

چگونه می‌توان از وقوع احتمالی سرقت خودرو در ایران جلوگیری نمود؟

از آنجایی که مراحل پیگیری و اعلام سرقت خودرو زمان بر بوده و پیدا کردن آن ممکن است با مشکل مواجه شده و یا شاید هرگز پیدا نشود، باید به چند نکته‌ی اساسی توجه نمود. در هر شرایطی حتی هنگام ترک خودرو به مدت زمان محدود، خودرو را خاموش و درب‌ها را قفل نمایید. این امر از ایجاد وسوسه‌ی ناگهانی رهگذران می‌کاهد. 
از قرار دادن کیف و کالاهای ارزشمند روی صندلی خودرو بپرهیزید تا سارق به فکر شکستن شیشه‌ها یا باز کردن درب خودرو به سرش نزند. البته در این مقاله منظور ما از سرقت خودرو، سرقت وسایل داخل آن نیست، بلکه جابجایی و سرقت کل خودرو می‌باشد. 
نکته‌ی مهم دیگری که در اینجا قابل بررسی و اشاره است استفاده از ابزار بازپس‌گیری وسایل نقلیه می‌باشد. همان‌طور که اشاره شد در خبر فوق، صاحب خودرو شخصاً سعی نمود تا مال خود را از سارق بازپس‌گیرد یا به نحوی وی را از ادامه‌ی اقدامش باز دارد که چندان عمل عاقلانه و هوشیارانه‌ای را به‌کار نبرد. صاحبان وسایل نقلیه باید قبل از وقوع حادثه ابزار هوشمندانه‌ای را برای محافظت از اموال خود به‌کار ببرند. ابزارهای محافظتی و امنیتی تاثیر بسیار مهم در واکنش مال‌باختگان وسایل نقلیه می‌تواند داشته باشد زیرا آن‌ها از بازپس‌گیری خودروی خود تا حد زیادی مطمئن خواهند بود و دیگر دست به چنین اقدامات خطرناکی نخواهند زد.

ردیاب جی‌پی‌اس (GPS) ابزاری مطمئن برای بازپس‌گیری وسایل نقلیه‌ی مسروقه

دستگاه‌های ردیاب وسایلی به‌روز و مدرن برای محافظت از خودرو و موتورسیکلت‌ها هستند. به کمک این ابزار صاحب خودرو مکان و مسیر حرکت را از طریق تلفن‌همراه خود می‌بیند. بنابراین دلیلی برای اضطراب بیش از حد در هنگام سرقت وجود ندارد. در سرقتی که اتفاق افتاد، اگر خودرو به ردیاب جی پی اس مجهز بود، صاحب‌خودرو دچار اضطراب و تصمیم‌گیری عجولانه نمی‌شد. در اکثر مواقع اقدامات غیرعقلانی و عجولانه که همگی از ترس از دست دادن دارایی رخ می‌دهد تبعات غیر قابل جبران به‌همراه دارند.

ردیاب شخصی (2)

ردیاب خودرو (7)

ردیاب (9)

اشتراک این مطلب

Views: 285

لینک کوتاه این مطلب برای انتشار: https://iranradyab.com/IR12P7Q

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *