موبایل یاب

کلاهبرداری ۷۰۰ میلیونی از مردم با فروش نرم افزار جعلی ردیاب موبایل

رئیس پلیس فتا استان مرکزی از دستگیری کلاهبرداران فروش نرم افزار جعلی ردیاب تلفن همراه خبرداد.

رئیس پلیس فتا استان مرکزی از دستگیری کلاهبرداران فروش نرم افزار جعلی ردیاب تلفن همراه خبرداد.

ه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک، سرهنگ احسان آنقی رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان مرکزی از کلاهبرداری با فروش نرم افزار جعلی ردیاب تلفن همراه وکشف ۶۸۰ فقره اطلاعات حساب بانکی خبرداد.

سرهنگ آنقی افزود: مدتی قبل شهروندی با ارائه مرجوعه قضایی به این پلیس اظهار داشت چندی پیش با تبلیغی از فروش یک نرم‌افزار ردیاب تلفن همراه در یک کانال تلگرامی مواجهه شدم و با عضو شدن در این کانال برای خرید نرم افزار به درگاه بانکی موجود در کانال وارد شده و اطلاعات حسابم را وارد کردم که بعد از مدت زمانی مبلغ ۹ میلیون ریال از حسابم به صورت غیرمجاز برداشت شد.

او افزود: با هماهنگی مقام قضائی و آغاز تحقیقات تخصصی کارشناسان پلیس فتا، اطلاعاتی و مدارکی دیگر از کلاهبرداری و سرقت‌های اینترنتی صورت گرفته از سوی متهمان این پرونده به دست آمد.

سارقان که ساکن استان البرز بودند، شناسایی و دستگیر شدند

رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان مرکزی اضافه کرد: در مراحل رسیدگی به این پرونده، سارقان که ساکن استان البرز بودند، شناسایی و دستگیر شدند و برای تکمیل تحقیقات به پلیس فتای استان دلالت شدند.

او با اشاره به کشف و توقیف تعدادی سیم کارت و گوشی تلفن همراه از محل سکونت متهمان گفت: متهمان در تحقیقات انجام‌شده به جرم خود و برداشت ۷۰۰ میلیون ریال از حساب‌های بانکی به دست آمده در این کلاهبرداری‌ها ضمن اقرار کردند.

سرهنگ آنقی بیان کرد: متهمان عنوان داشتند که با طراحی نرم‌افزار‌های جعلی ردیاب تلفن همراه، صیغه یاب، ماهواره جیبی و ایجاد درگاه جعلی بر روی آن‌ها و انتشار آن در گروه‌ها و کانال‌های تلگرامی، اقدام به سرقت اطلاعات حساب افراد کرده و در فرصتی مناسب از حساب آن‌ها برداشت می‌کردند.

کشف اطلاعات حساب بانکی ۶۸۰ نفر

او بابیان اینکه متهمان برای برخورد قانونی به دادسرا تحویل داده شدند، عنوان کرد: در بازبینی از سیستم‌های رایانه‌ای و گوشی تلفن همراه متهمان، نرم‌افزار‌های جعلی ردیاب تلفن همراه، دوربین لخت کن، صیغه یاب و ماهواره جیبی به همراه اطلاعات حساب بانکی تعداد ۶۸۰ نفر نیز به دست آمد.

رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان مرکزی در ادامه با بیان اینکه امروزه بسیاری از برنامه‌های غیرمجاز که در فضای مجازی وجود دارند، در واقع طعمه‌ای از سوی کلاهبرداران هستند، گفت: کاربران مراقب باشند تا به هر برنامه‌ای که در فضای مجازی تبلیغ می‌شود اعتماد نکنند، زیرا افراد سودجو از طریق این نرم‌افزار‌ها کاربران را به درگاه‌های جعلی کشانده و اقدام به کلاهبرداری از آن‌ها می‌کنند.

او به خانواده‌ها توصیه کرد: همواره سواد رسانه‌ای خود را افزایش دهند و به‌طورجدی مراقب فعالیت‌های فرزندان خود در فضای مجازی باشند تا اینکه ندانسته و از روی کنجکاوی گرفتار خطرات آن نشوند و در صورت مواجهه با موارد مجرمانه موضوع را سریعاً از طریق سایت پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.ir بخش تماس با پلیس فتا در میان گذارند.

لینک کوتاه این مطلب برای انتشار: https://iranradyab.com/IRSI6ZU

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *