جی پی اس

چگونه از نقشه گوگل به صورت آفلاین استفاده کنیم

یکی از شاهکار‌های گوگل نقشه گوگل یا “google map” است، می‌توانید در هر مکان و هر زمان از این نقشه و GPS  استفاده کنید البته اگر دسترسی به اینترنت داشته باشید.  اما آیا بی نیاز از اینترنت هم می‌شود از این اپلیکیشن استفاده کرد.؟

مطمئنا در طول زندگی روزمره خود به تواتر از مکان‌های نا آشنا دیدن می‌کنید. بسیار پیش می‌آید که به هر دلیل قصد سفر به مکان یا شهری را می‌کنید در حالی که اصلا آشنایی با آن مکان و مسیر‌ها ندارید، اینجاست که با آرامش گوشی همراه خود را از جیب بیرون آورده و با اپلیکیشن‌های مختلف شروع به بررسی و شناسایی مسیر می‌نمایید.

کاربران از طریق بخش ناحیه‌های آفلاین اپلیکیشن گوگل‌پلی، می‌توانند مکان‌های اطراف خود را حتی وقتی که آفلاین هستند جستجو و مسیر خود را پیدا کنند.

از دست دادن ارتباط اینترنتی هنگام نقل و انتقال می‌تواند شما را ناامید کند، مخصوصا اگر به تلفن همراه خود برای پیدا کردن آدرس وابسته هستید. این قطع ارتباط اینترنتی می‌تواند وقتی باشد که در ایستگاه مترو و زیر زمین هستید، یا هنگام رانندگی به یک ناحیه روستایی دور سیگنال خود را از دست داده‌اید. همه ما حداقل یک بار در چنین شرایطی بوده‌ایم.

ایده‌ی خوبی است که برای چنین شرایطی چاره‌ای اندیشید و راه‌حل مناسب، دانلود کردن نقشه برای استفاده آفلاین در اپلیکیشن نقشه گوگل (Google Maps) است. وقتی که شما نقشه یک ناحیه را دانلود کنید، حتی بدون اتصال به اینترنت قادر خواهید بود مسیر‌ها و نقاط مورد نظر خود را را دریافت کنید.

نکته مهم دیگر این است که به خاطر داشته باشید تاریخ انقضای این نقشه‌های دانلودشده سرانجام به پایان خواهد رسید، زیرا گوگل باید نقشه‌ها را به‌روز و از دقت آنها اطمینان حاصل کند. برای اینکه ببینید چه ناحیه‌هایی را ذخیره کرده‌اید و چه زمانی منقضی می‌شوند، اپلیکیشن نقشه گوگل را باز کنید و از قسمت منو، ناحیه‌های آفلاین (Offline areas) را انتخاب کرده و آنگاه مناطقی را که به شما پیشنهاد شده است،‌ دانلود کنید.

چطور می‌توانید نقشه آفلاین را دانلود کنید؟

اپلیکیشن نقشه گوگل را بر روی آیفون یا اندروید خود اجرا کنید. اطمینان حاصل کنید که به حساب گوگل خود وارد شده‌اید. سپس شهری که می‌خواهید دانلود کنید را جستجو کنید و روی نواری که در پایین صفحه و با نام مکان مورد نظر شما وجود دارد و آن را جستجو کرده‌اید، ضربه بزنید و آنگاه قسمت دانلود را انتخاب کنید.

پس از آن گوگل نقشه ناحیه‌ی مورد نظرتان را به شما نشان خواهد داد و از شما می‌پرسد که می‌خواهید نقشه را دانلود کنید؟ و شما می‌توانید با انتخاب دوباره گزینه دانلود، دانلود را آغاز کنید.

باید توجه داشت دانلود ناحیه‌های آفلاین در برخی مناطق امکان‌پذیر نیست که ممکن است به دلایل محدودیت در قراردار، عدم پشتیبانی از یک زبان، قالب آدرس و یا دلایل دیگر باشد.

امروز میخواهیم در رابطه با یکی از بهترین این نقشه‌ها با نام نقشه گوگل صحبت کنیم. اپلیکیشنی که یکی از محبوب ترین‌ها در این زمینه است. اما برای استفاده از این اپلیکیشن یک محدودیت جدی وجود دارد و آن اینترنت است. شما مطمئنا در هر مکانی دسترسی به اینترنت ندارید ، ولی باز هم با ترفند امروز می‌توانید در هر مکانی از این اپلیکیشن استفاده کنید.

شما می‌توانید با دانلود نقشه منطقه ای که قصد عزیمت دارید این محدودیت را برطرف کنید. به این صورت که شما پیش از سفر،  منطقه مورد نظر را شناسایی و سپس از طریق اپلیکیشن گوگل مپ آن را دانلود و بعد به صورت آفلاین استفاده کنید. البته شما در رابطه با این موضوع که چه مقدار از نقشه‌های گوگل را می‌توانید دانلود کنید محدودیت دارید، چرا که این حجم دانلود بخش زیادی از حافظه شما را اشغال خواهد کرد ولی به هر حال شما برای یک سفر مطمئنا نقشه نیمی‌از اروپا را نیاز نخواهید داشت.

چگونه نقشه آفلاین را دانلود و استفاده کنیم

  • اپلیکیشن google map  را اجرا کنید

  • محل مورد نظر خود را در آن جستوجو و پیدا کنید

  • بر روی نام محل تپ کنید تا نقشه مورد نظر ظاهر شود

  • برروی سه نقطه تپ کنید تا گزینه‌ها نمایان شوند

  • برروی گزینه “Save Offline Map” تپ کنید

حال که نقشه را دانلود کردید برای استفاده از نقشه میبایست در منوی کشویی بر روی گزینه ” My Places”  تپ کنید وسپس در صفحه جدید و یا لیستی از مکان‌هایی که قبلا ذخیره کرده اید، محل مورد نظر را پیدا و تپ کنید، نقشه دقیقا همانطور که با برقراری اینترنت کار می‌کند ، اجرا خواهد شد و شما را در رسیدن به مطلوب یاری می‌دهد. البته بدونه برقراری اینترنت شما نمی‌توانید به اپشن‌هایی از قبیل “live traffic” و یا “live public transit times” دسترسی داسته باشید.

نکته: نقشه مورد نظر از طریق google map ذخیره شده و شما فقط به مدت ۳۰ روز به آن دسترسی داریدو پس از این ۳۰ روز به صورت خودکار از گوشی شما پاک می‌شود.

آیا واقعا اپلیکیشن‌ها برای جهت و مسیر یابی به ما کمک می‌کنند؟

جواب این سوال “بله” است البته به انضمام چندین محدودیت. اگر شما از یک اپلیکیشن نویگیشن “navigation” یا مسیر یاب در گوشی خود استفاده می‌کنید مطمئنا اولین مشکلی که مواجه خواهید شد مقدار شارژ باطری شماست که با استفاده از این اپلیکیشن‌ها به سرعت روبه پایان می‌روند. حتی با یک سفر کوتاه هم این مشکل را خواهید داشت.

نکته بعدی اینترنت و هزینه ای است که چه برای استفاده چه برای دانلود نقشه‌ها صرف می‌کنید که می‌توانید کمی‌شما را برای استفاده از این قابلیت‌ها دچار تردید کند.

اگر با این محدودیت‌ها می‌توانید کنار بیایید یا راه حلی برایش پیدا کنید مطمئنا این اپلیکیشن‌ها بسیار مفید و قابل استفاده خواهند بود ولی اگر احساس می‌کنید که با این مشکلات می‌توانند مشکلاتی جدی باشند بهتر است از کجت‌های مخصوص مسیر یابی استفاده کنید.

لینک کوتاه این مطلب برای انتشار: https://iranradyab.com/dRfGo

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *